Onze partners

Het ontwerpen, realiseren en onderhouden van de Heemtuin en Beleefbos kunnen we niet alleen. Onze partners hebben ons daarbij geholpen of helpen ons ook nu door ondersteuning bij de realisatie van het Natuur- en Educatiecentrum. De ene partner helpt bij het ontwerpen en de aanleg, de ander door materiaal en middelen voor het onderhoud beschikbaar te stellen. Weer een ander door sponsoring voor bijvoorbeeld van zaden, planten en bomen. Meedenken en ondersteunen bij de ontwikkelingen van de realisatie van het natuur en educatiecentrum is voor de stichting erg belangrijk. Kortom zonder onze partners geen Heemtuin en geen Natuurcentrum Weusthag:

Commerciële Club Twente, De Lijn Design & Reclame, Donker Groen, Gemeente Hengelo, Gildebor Hengelo, Holland Signs, IVN Hengelo, KNHM, Noaberbouw, Olde Hanter Bouwconstructies, Olde Kalter Containerverhuur en Grondwerken BV, RABO bank Centraal Twente, Pilkington, Schrijvenderwijs, Stichting Slinger Hengelo, StudioDAT, Van Heteren Recreatietechniek, Vereniging Vrienden van het WeusthagVSO ‘t Korhoen, Welbions, Zwienenberg Installatietechniek, Bouwbedrijf van Tongeren, LANKO.

Via het Twentse Noabers Fonds hebben we subsidie gekregen voor het samenstellen van een document over het verhaal achter de bouw van het natuur- en educatie centrum en voor de voorbereiding van de organisatie van de Dag voor het Gebouw op zondag 12 juni a.s. 2022.

Ook de volgende fondsen ondersteunen de bouw van het Natuurcentrum Weusthag: Lokaal Fonds Hengelo, Rabofonds, Willem Willinkfonds, Stichting Groener Hengelo, Lions Club Hengelo, NMO/Postcodeloterij.